Değerli Velilerimiz;

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Anasınıfı ve 1.sınıfa kayıt işlemleri Millî Eğitim Bakanlığımızın öğrenci aday kayıt listesini yayınlanmasının ardından, kesin kayıt işlemlerinin yapılması ile gerçekleştirilmektedir. Bakanlığımız aday kayıt listelerini her yıl Temmuz ayı içerisinde yayınlanmaktadır. Aday kayıtlar yayınlandığında okulumuz resmi web sayfası ve okulumuz sosyal medya hesaplarından kayıt işlemlerinin başladığı ilan edilecektir. Müracaatlar okul idaremiz tarafından alınacaktır. Velilerimize önemle duyurulur.

Değerli Öğretmenlerimiz;

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) 9 uncu dönem il-ilçe temsilci seçimlerine ilişkin ilçe temsilci seçimlerinde, okulumuz öğretmenlerinden Hasan GÜLHAN ve Selahattin KAYA' nın da ilçe temsilci adayıdır. Öğretmen arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Değerli Velilerimiz;

Salgın nedeniyle bu yıl 18 Haziran Cuma günü karneler dağıtılacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından karneler 18 Haziran gününden itibaren dijital ortamda e okul üzerinden tüm velilerimize açılacaktır. Öğrencilerinin karnelerini almak isteyenler 18 Haziran Cuma günü okulda öğretmenlerinden  karnelerini alabileceklerdir. Okulda dağıtılacak karne sırasında sosyal mesafe kuralları dikkate alınacağından velilerimizin okul bahçesine girmesine izin verilmeyecektir. Öğrencilerimiz kendi sınıflarında, yapılacak planlamaya uygun olarak öğretmenlerinden karnelerini alacaklardır. Önemle duyurulur.

Değerli Velilerimiz;

Lütfen öğrencilerimizin okulumuza getirilişi ve okulumuzdan alınması sırasında  '' MASKE, MESAFE, TEMİZLİK'' kurallarına uyalım. Öğrencilerimizin okulumuza gelirken, yanlarında yedek maske bulundurmalarını sağlayalım. HES kodlarımızı kontrol edelim, güncel olmasını sağlayalım. Göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Haz

2 Temmuz 2021 tarihinden itibaren 2021-2022 Öğretim yılında İlkokula başlayacak olan ve Okul Öncesi eğitim almamış öğrencilere  yönelik olarak okulumuzda yaz okulu açılması planlanmaktadır. Planlamanın sağlıklı yapılabilmesi için, daha önce okul öncesi eğitimi almayan ve ilkokula başlayacak öğrencisi olan velilerimizin 18 Haziran 2021 tarihine kadar okul idaremize başvurarak ön kayıt formu doldurması gerekmektedir.

Velilerimize önemle duyurulur.

Değerli Öğretmenlerimiz;

2020-2021 Eğitim-öğretim yılı E-Okul Sosyal Etkinlik Modülü etkinlik tanımlama iş ve işlemlerinin karne işlemleri öncesinde tamamlanması rica olunur.  Öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Velilerimiz;

4. sınıf öğrencilerimizin 1.Dönem puanının ikinci dönem için de uygulanmasını tercih eden öğrencilerimizin varsa ikinci dönem puanları e-okul sisteminden okul müdürlüğümüzce silinmiştir.

Bu öğrencilerimizin karnelerindeki ilgili ders/derslerin ikinci dönem puan hanesine birinci dönem puanı sistem tarafından otomatik olarak yansıtılacaktır.

Önemle duyurulur.

Haz

2021 Eğitim-öğretim yılında, uzaktan eğitim ile verilecek olan SİBERAY eğitimine gönüllülük esası ile katılacak olan öğretmenlerimizin 08.06.2021 saat 10.00 a kadar isimlerini bildirmeleri okul idaremize başvurmaları rica olunur.

Değerli Öğrencilerimiz;

Zonguldak Okuyor Kitap Okuma Projesi Ödülü Kitap Okuma Yarışması Final Sınavı 9 Haziran Çarşamba günü Saat: 14:00 'da yapılacak olup sınava girecek öğrencilerimiz için sınav giriş belgeleri okul idaremizden teslim alınabilir. Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Değerli Velilerimiz;

Değerli Velilerimiz; Lütfen çocuklarınızı okula gönderirken okul giriş çıkış saatlerine riayet ediniz. Planlanan giriş-çıkış saatlerimiz yoğunluğu önlemek amacı ile alınan bir önlem olduğu için riayet edil edilmesi önem arz etmektedir. Soğuk algınlığı belirtisi olan çocuğunuz var ise öğretmenini arayarak haber verin mutlaka hekime başvurun. Velilerimize önemle duyurulur.

Değerli Velilerimiz;

07 Haziran 2021 Pazartesi gününden itibaren evinizdeki kullanılmayan kâğıt, defter veya kitapları geri dönüşüme göndermek üzere okulumuza getirebilirsiniz. Çevre ve doğayı koruma konusunda duyarlılık Gösteren ve geri dönüşüm çalışmalarına destek olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Değerli Öğrenci ve Velilerimiz; Zonguldak Okuyor Kitap Okuma Projesi Ödülü Kitap Okuma Yarışması Final Sınavı 9 Haziran Çarşamba günü Saat :14:00 'da yapılacak olup sınava ait ayrıntılar sınıf öğretmenlerimiz tarafından paylaşılacaktır.

Haz

Okulumuzda 2/A Sınıfı Öğretmeni Şadiye ÇAKIR tarafından yürütülen Uluslararası etwinning projeleri " Mathematic Cafe" ve" Let's Learn English With Fun" blog sayfaları açılmış olup bağlantı link ve açıklamaları web sitemiz projeler bölümüne eklenmiştir.

Haz

Canlı Dersler Çarşamba Günleri Devam Ediyor.

Yüz yüze eğitim kararı verilmesiyle birlikte öğrencilerimiz iki gün okula gelecekler.

Çarşamba günleri canlı ders yapılacaktır.

Ayrıca okula gelinmeyen günlerde EBA TV yayınlarının kaçırılmamasını öneririz.

Lütfen okulumuzun kapanacağı güne kadar dersleri ve duyuruları takip etmeye devam edelim.

Değerli Velilerimiz,

Öğrencilerimizin ikinci dönemde sınava girmeyi tercih etmediği derslerin yıl sonu puanı birinci dönem puanlarına göre belirleneceğinden 1. dönem puanının ikinci dönem için de uygulanmasını tercih eden öğrencilerimizin varsa ikinci dönem puanları e-okul sisteminden okul müdürlüğümüzce silinecektir.

Bu öğrencilerimizin karnelerindeki ilgili ders/derslerin ikinci dönem puan hanesine birinci dönem puanı otomatik olarak yansıtılacaktır.

Önemle duyurulur.