Nis

2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılında ETWINNING Projesi yürüten öğretmenlerimizin proje bilgileri ile etkinlik fotoğraflarına ihtiyaç duyulmuştur. İstenen belge ve etkinlik içeriklerinin 29.04.2022 Cuma günü mesai bitimine kadar okul idaresine ulaştırılması gerekmektedir. İlgili öğretmenlerimize duyrulur.

Nis

Mazereti nedeniyle sınavlara katılamayan öğrencilerimizin sınavlarının bu hafta içerisinde tamamlanması gerekmektedir.

4. Sınıf öğretmenlerine duyurulur.

Nis

Destek Eğitim Odasında eğitim veren öğretmenlerimizin '' Destek Eğitim Odası Sınıf Defteri''ni idareden teslim almaları gerekmektedir.

İlgili öğretmenlere duyurulur.

Mrt

SİBER FARKINDALIK EĞİTİMİ İÇİN GRUPLAR OLUŞTURULMUŞ OLUP, HANGİ GRUBUN HANGİ GÜN VE SAATTE EĞİTİM ALACAKLARI SİBER FARKINDALIK EĞİTİMİ PAYLAŞILMIŞTIR.

TÜM ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERE DUYURULUR.

Mrt

Etwinning Projesi yürüten öğretmenlerimiz ile 22/03/2022 Pazartesi günü saat 12:30'da toplantı yapılacaktır.

İlgili öğretmenlere duyurulur.

Mrt

13/03/2021 TARİHİNDE 19.00 (ÇEVİRİMİÇİ) DA ÇALIŞMA TAKVİMİMİZ İŞ VE İŞLEMLERİNİ GÖRÜŞMEK ÜZERE PROJE EKİBİ İLE OKUL MÜDÜRÜMÜZ CEM AKBAŞ BAŞKANLIĞINDA ARA DEĞERLENDİRME TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.EKO-OKULLAR PROJE EKİBİMİZE ÖNEMLE DUYRULUR.

Mrt

05/03/2021 TARİHİNDE 19.00 (ÇEVİRİMİÇİ) DA ÇALIŞMA TAKVİMİMİZ İŞ VE İŞLEMLERİNİ GÖRÜŞMEK ÜZERE PROJE EKİBİ İLE OKUL MÜDÜRÜMÜZ CEM AKBAŞ BAŞKANLIĞINDA ARA DEĞERLENDİRME TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.EKO-OKULLAR PROJE EKİBİMİZE ÖNEMLE DUYRULUR.

Ock

Eko-Okul Timinde görevli olan öğrencilerimiz ile 20 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 20.00'de toplantı yapılacaktır.

Görevli olan öğrencilerimize duyurulur.

Ara

Yarışma süreci hakkında ''Zonguldak OKUYOR'' 2020/2021 için başvuru ve açıklamalar aşağıdaki linklerde mevcuttur. 4. Sınıf Öğretmen,Öğrenci ve Velilerimize duyurulur.

Ara

"Zonguldak Okuyor" kitap okuma yarışması kapsamında 4. sınıf öğrencilerinin okuması gereken kitaplar aşağıdaki listede belirtilmiştir. 4. Sınıf Öğretmen,öğrenci ve velilerine duyurulur.

Ara

Zonguldak Okuyor Yarışma süreci başlamıştır. 4.Sınıf Öğretmen, öğrenci ve velilerimize duyurulır.

Kas

İzmirlioğlu İlkokulu Öğretmenler Kurulu Toplantısı 20.11.2020 Cuma günü uzaktan gerçekleştirilecek. Tüm öğretmenlerimizin toplantıya zamanında katılımı gerekmektedir.

Cem AKBAŞ