May

17 Mayıs-21 Mayıs 2021 tarihli hafta okulumuz "Uzaktan Eğitim Değerlendirme Zümre Toplantıları Planlaması"na uygun olarak, 21 Mayıs 2021 Cuma günü 3. ve 4. sınıflarımız ile Zümre Değerlendirme toplantıları gerçekleştirilecektir.İlgili öğretmenlerimize önemle duyurulur.

May

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'nün 4.Sınıf öğrencilerimiz için yapılan ölçme değerlendirme duyurusudur.

May

25 Mayıs 2021 Salı yapılması planlanan BİLSEM Müzik sınavı giriş belgeleri okulumuz danışma bölümünden imza karşılığında teslim edilmektedir. İlgili velilerimize mağduriyet yaşanmaması açısından önemle duyurulur.

Değerli Paydaşlarımız;

Web sitemizdeki  duyurular, haberler ve anasayfada bulunan kategori içerikleri sürekli güncellenmektedir. Günlük olarak web sitemizi ziyaret etmeniz ve yayınladığımız haberlerin içeriğini açarak okumanız, hem sizlerin bilgilenmesini hem de okulumuz web sayfasının etkin kullanım oranını arttıracaktır.

May

BİLSEM Müzik Alanı sınavına ait sınav giriş belgeleri, sınıf öğretmenlerimizin iletişime geçmesi sonrasında okul idaremiz tarafından velilerimize dağıtılacaktır.

İlgili velilerimize duyurulur.

May

Sınıfllarımızdaki öğrencilerimizin e-okul veli telefonlarının kontrol edilmesi ve değişikliklerin mutlaka kaydedilmesi gerekmektedir.

Sınıf öğretmenlerimize önemle duyrulur.

May

102.Yılını kutladığımız 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. 19 Mayıs, Milletimizin kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini parçalayıp atma kararlılığının ilk kıvılcımı ve aynı zamanda millete olan inancın da adıdır. 19 Mayıs, çarenin ancak millette olduğunu anlamanın ve çareyi millette aramanın anlamlı göstergesidir. 19 Mayıs, Millete dönmenin ve millete müracaat etmenin yoludur. Milletten başka çare arayanlara da büyük bir mesajdır. 19 Mayıs, inancın, birliğin ve bütünlüğün, ayağa kalkmanın, cesaretin, kısaca kararlılığın adıdır. 19 Mayıs, hedefin, gayretin ve başarının adıdır. 19 Mayıs, bu ülke gençliğinin yola çıkışının, ülkenin geleceğini belirleyen adımlarının başladığı andır.

Bu vesileyle geleceğimizin teminatı, donanımlı, sorgulayan, azimli ve kararlı, geçmişini hatırlayıp güç alan ve geleceğe sağlam adımlar atan, inançlı ve değerlerine sahip çıkan ve TÜRKİYE'nin öncüleri olan gençlerimizi yürekten selamlıyor, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.

Bayramınız kutlu olsun.

May

19 Mayıs 2021 Çarşamba günü resmi tatil olduğu için Uzaktan Eğitim Canlı Ders yapılmayacaktır. Öğrenci ve velilerimize duyurulur.

May

17 Mayıs 2021 Pazartesi günü itibari ile Sanayi odası tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için öğrencilerimiz için okulumuza ulaştırılan paketlerin  kısıtlamaların kalması ile birlikte dağıtımı devam etmektedir. Veli ve öğrencilerimize önemle duyurulur.

May

17 Mayıs-21 Mayıs 2021 tarihlerinde geçerli "Anasınıfı Uzaktan Eğitim Haftalık Ders Planlaması" çizelgede belirtildiği gibidir. Velilerimize önemle duyurulur.

May

17 Mayıs Pazartesi günü saat:15.00 de Rehberlik servisimiz, Rehber Öğretmenimiz Arzu KALINCI DÜNYA tarafından 3. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak, öğrencilerimizin doğru yöntemleri kullanarak kaygı,öfke ve heyacan duyguları ile başa çıkabilmelerini amaçlayan "Kurbağanın Nefes Kesen Konuşması" etkinliği gerçekleştirilecektir. Etkinlik zoom platformunda gerçekleştirilecek olup bağlantı linki etkinlikten önce sınıf gruplarında paylaşılacaktır. 3. Sınıf veli ve öğrencilerimize önemle duyurulur.

May

17 Mayıs-21 Mayıs "Uzaktan Eğitim Çalışma Planlaması" çizelgede belirtildiği gibidir.Öğretmenlerimize önemle duyrulur.

Değerli Öğrencilerimiz,

Evlerinizde gerçekleştirmiş olduğunuz bilimsel proje ve deneyleri web sitemizde yayınlanmak üzere öğretmenleriniz aracılığıyla bizlere ulaştırabilirsiniz. Sitemizde yeni açılacak Öğrenci Etkinliklerimiz bölümüne bu şekilde katkıda bulunabilirsiniz.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Değerli Öğrencilerimiz,

Dokuz günlük bayram tatilini dinlenerek ve kitap okuyarak geçirdik. Ayrıca öğretmenlerimizin EBA Platfomunda sizler için paylaştıkları EBA ödev ve içerikleri tamamlamayı unutmayalım. Tatilimizin sonunda sorumluluklarımızıda tamamlamış olalım.

17 Mayıs 2021 Pazartesi canlı derste görüşmek üzere güzel bir gün diliyoruz.

Değerli Velilerimiz,

WEB sitemizi günlük olarak takip ederek bizleri Türkiye genelinde ilk sıralara taşıdınız.  WEB Site Etkin Kullanım Sıralaması Haziran ayının sonunda sona erecektir. Web sitemizin sıralamada üst sıralarda kalabilmesi  için sitemizi takipte kalarak paylaştığımız haber ve duyuruları okumanızı ve beğenmenizi rica ediyoruz.

Bu konuda verdiğiniz destekten ötürü hepinize çok teşekkür ediyoruz.