Haz

Okulumuzda açılması planlanan, anasınıfı eğitimi almamış, 2021-2022 eğitim öğretim yılında 1.sınıf zorunlu kayıt yaşında olan öğrencilere yönelik Yaz Anaokulu başvurularımız 25.06.2021 tarihine kadar devam etmektedir.Velilerimize önemle duyurulur.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Okul WEB Sitemizde paylaşılmak üzere derslerde gerçekleştirmiş olduğunuz etkinlikleri bizlerle paylaşmaya devam ediniz. Okul Web Sitemizin etkin kullanımına verdiğiniz destekler için Okul Yönetimimiz adına teşekkür ederiz.

Değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler

Öğrencilerimiz karneleriniz dijital ortamda sizlere açılacak olup e okuldan karnelerinizi 18 Hazirandan itibaren görüntüleyebilirsiniz.

Haz

Okulumuz Rehber Öğretmeni Arzu KALINCI DÜNYA tarafından 16.06.2021 Çarşamba günü saat 18.00 da düzenlenecek "Sınırlar ve Aile içi İletişim" konulu seminere siz değerli velilerimizin katılımını bekleriz.

Değerli Öğretmenlerimiz;

2020-2021 yıl sonu iş ve işlemleri ile ilgili olarak e-okul sistemimiz 14 Haziran 2021 Pazartesi günü mesai başlangıcı ile birlikte girişlere kapatılmıştır. Öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Haz

2020-2021 eğitim-öğretim yılında yüz yüze eğitimeve uzaktan eğitime katılmakta problem yşan öğrencilere yönelik olarak Rehberlik servisi ve okul idaremizce verilen randevu saatlerineriayet etmemiz önem arz etmektedir. Velilerimize önemle duyurulur.

Değerli velilerimiz,  sevgili öğrenciler;

18 Haziran Cuma günü itibari ile e-okul sistemi üzerinden karnelerinizi görebilecek, 2 Temmuz itibari ile okulumuzdan karnelerinizi basılı olarak alabileceksiniz. Bu duyuru okul idaremize gelen sorulara cevaben yapılmıştır. Öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Canlı ders günümüzde EBA Harici Ders bölümünden atadığımız derslerimizi sistemsel bir sıkıntı olmadıkça EBA Platformu üzerinden başlatalım. Öğrencilerimize de EBA üzerinden girmelerini hatırlatalım.

Değerli Velilerimiz;

Yüz-yüze eğitimin başlaması ile birlikte, daha önce bu konuda uyarı ve bilgilendirmeler yapılmasına rağmen, eğitim- öğretim saatleri içerisinde öğrencisini okuldan almak isteyen velilerimizin acil durum başvuru formunda belirttiği kişiler dışında (anne, baba ve 3. şahıs) farklı birine verilmeyeceğini bilmesi gerekmektedir. Aksi durumda öğretmenini öğrenciyi alacak kişiyle ilgili bilgilendirmesi şarttır. Tüm velilerimizden, öğrencilerimizin güvenliği için oluşturulan duyurumuza hassasiyet göstermesini rica ediyoruz.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Ekolojik Ayak İzi, Çağla Ağacı metni ve cevap anahtarı Zonguldak Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından ÖDM Platformu'ndan paylaşılmıştır. Dosyalar ODM platformu üzerinden, 4.sinif destek materyalleri indirilerek öğretmenlerimiz ile BİP üzerinden zümre grubunda paylaşılmıştır. Öğretmenlerimiz aracılığı ile ilettiğimiz 4. sınıf çalışma fasiküllerinin çözülmesi ve çözülen fasiküllerin cevap anahtarlarından kontrol edilmesi için öğretmenlerinizle iletişime geçebilirsiniz. Yeni çalışma fasiküllerimizin linki sizlere ayrıca duyurulacaktır.

Bakanlığımız tarafından;

''Telafide Ben de Varım'' isimli internet sayfası hazırlanmıştır.

İzmirlioğlu İlkokulu olarak Bakanlığımızdaki tüm gelişmeleri anında takip ediyoruz ve sizlere ulaştırıyoruz.

Tüm öğretmen,öğrencilerimiz ve velilerimizin kullanabileceği;

''Telafide Ben de Varım''web sayfasını mutlaka ziyaret ediniz.

Sevgili Öğrenciler;

Okulumuzun yeniden yüz yüze eğitime başlamasıyla birlikte;

Salgın tedbirlerine daha sıkı uymak zorundayız.

Lütfen kullandığımız eski maskeleri çöpe atmayınız.

Maskemizi değiştirdiğimiz zaman ;

.ESKİ MASKELERİMİZİ, okulmuzun tüm katlarında ve koridorlarında bulunan

'' ATIK MASKE VE ELDİVEN KUTULARI'' na atalım.

Virüsün yayılmasını engelleyelim.

Öğrencilerimizin sağlığı bizler için her şeyden daha önemli.

Duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

Değerli Öğretmenlerimiz;

Ekolojik Ayak İzi, Çağla Ağacı metni ve cevap anahtarı Zonguldak Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından ÖDM Platformu'ndan paylaşılmıştır. Dosyalar ODM platformu üzerinden, 4.sinif destek materyalleri indirilerek BİP üzerinden zümre grubunda paylaşılmıştır. Bu konuda 4. Sınıf öğretmenlerimiz de gerekli paylaşımları öğrencilerinize yaparak cevap anahtarları ile gerekli kontrolleri sağlayabilir. 4.sınıf Öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Değerli Öğretmenlerimiz;

2020-2021 yılsonu iş ve işlemleri idari tebliğimizde de yer aldığı üzere 14 Haziran 2021 Pazartesi günü mesai saati başlangıcına kadar tamamlanması gerekmektedir. 14 Haziran 2021 Pazartesi günü mesai saati başlangıcı ile birlikte sistem girişlere kapatılacaktır. Öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Değerli Velilerimiz;

07 Haziran 2021 Pazartesi gününden itibaren evinizdeki kullanılmayan kâğıt, defter veya kitapları geri dönüşüme göndermek üzere başlayan çalışmamız 02 Temmuz 2021 Cuma gününe kadar devam edecektir.. Çevre ve doğayı koruma konusunda duyarlılık Gösteren ve geri dönüşüm çalışmalarına destek olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.