OYUNLARLA OKUYORUM, OYUNLARLA YAZIYORUM

Projemizin amacı, okuma- yazma süreci içerisinde çeşitli etkinlikler ve oyunlar eşliğinde, hedeflediğimiz okuma ve yazma kazanımlarını öğrencilerimize öğretebilmektir. Covid- 19, pandemi döneminden dolayı projemizi hem yakından hem de uzaktan eğitim sürecine uygun hale getirebilmek için sınıf içi etkinliklerin yanında Web 2.0 araçlarını da etkin bir şekilde kullanarak öğrencilerimizin sözlü ve yazılı anlatım becerileri edinmelerini ve bu becerilerini eğlenceli bir şekilde geliştirmelerini hedeflemekteyiz. Kazanımlara ulaşma sürecinde oyunlardan ve dijital platformlardan yardım alarak hayata geçirmeyi planladığımız bu projemizde öğrencilerimize her türlü yöntemi kullanmak suretiyle kişisel başarılarına giden yolu göstermek istiyoruz.

Proje Ana Sayfası İçin Tıklayınız.

08-12-2020

Yayın: 13.12.2020 - Güncelleme: 26.01.2022 20:14 - Görüntülenme: 444