EL EMEĞİM GÖZ NURUM

Öğrencilerimize Serbest Etkinlik Derslerinde ve Okul dışındaki boş saatlerinde yapabilecekleri el beceri çalışmaları. Bu çalışmalar ile öğrencilerimiz bir şeyler üretmenin ve başarmanın tadına varacaklar. El becerilerini ve küçük kaslarını geliştirmiş olacaklar. Her aya ayrı bir etkinlik olarak düşündüm. Yıl sonunda da okul içinde ortak zamanda yapacağımız sergi ile projemiz bitmiş olacak. ... çalışma takvimimiz: Eylül- Ekim Evimizde artık kumaş parçalarından çiçek Ekim- Kasım Bez Bebek Kasım - Aralık Örgü atkı Şubat- Mart Hasır Sepet Mart-Nisan Kumbara yada kalemlik Mayıs Bileklik Mayıs sonu Haziran başı Sergi Bu çalışmalar sınıf seviyesine göre değişiklik gösterebilir. Proje üyelerinin ortak kararı ile şekillenebilir.

Proje Ana Sayfası İçin Tıklayınız.

04-06-202104-06-2021

Yayın: 04.06.2021 - Güncelleme: 04.06.2021 23:38 - Görüntülenme: 169