EBEVEYNİMLE DEĞER'LENİYORUM, 5N1K İLE YAZIYORUM

Değerler, insanlara seçimlerinde yol gösterirler, toplum için önemli olan unsurların belirlenmesini sağlarlar.Eğitim sadece bilimsel bilginin ve teknik becerilerin desteklendiği bir alan değildir. Eğitim sayesinde toplumlar ahlaki tutum ve davranışlarını nesilden nesile aktarırlar. Bu sebeple evrensel ve

toplumsal değerlerin yeni nesile kazandırılması için okullar kilit unsurlardır. Bu düşünceden yola çıkarak sınıfımızda veli katılımı ile destekleyici olarak değerler eğitimi üzerinde çalışmalar yapılacaktır.

Velilerimiz sınıfa gelip o haftanın değerini kısa bir hikâye anlatarak öğrencilere aktardıktan sonra, anlatılacak değer ile ilgili sohbet edilip geri dönütler alınacak. Amaç eğitime veliyi katmak, öğrencilerin yaratıcı düşünme-yazma becerilerini geliştirmektir.

Proje Ana Sayfası İçin Tıklayınız...

12-12-2020

Yayın: 12.12.2020 - Güncelleme: 26.01.2022 20:15 - Görüntülenme: 380