ANA SINIFLARIMIZIN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Ana Sınıfı şubelerimiz  "Anneler Günü "ile ilgili çeşitli etkinlikler gerçekleştirmişlerdir.Bu etkinliklerde öğrencilerimizin gereksinimlerine ve bireysel farklılıklarını dikkate alarak onların motor, sosyal ve duygusal, dil ve bilişsel gelişimini destekleyecek, özbakım becerilerini kazandıracak, sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi duygu ve davranışları içeren etkinlikler planlanmış ve etkinler başarıyla gerçekleştirilmiştir. Etkinlikler sonucunda anneler gününün farkında olabilmeleri, hayal güçleri, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerileri, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışları geliştirilmesine yönelik hedefler gerçekletirilmiştir.

ANA SINIFI A ŞUBESİ

ANA SINIFI B ŞUBESİ