2/D SINIFININ BENİM MASAL ÇANTAM PROJE SERGİSİ

Masallar geçmişten günümüze süregelen, çocuklar için olduğu kadar yetişkinler içinde bir köprü görevi görmektedir. Masallar çocukların gelişimlerini olumlu etkilerken bir yandan da sosyal becerilerini, anlatım ve hayal güçlerini artırma, kendilerini rahatça ifade edebilmelerini sağlar.

2/D Sınıfı da "Benim Masal Çantam" eTwinning projesi kapsamında yıl boyunca yapılan çalışmaları içeren yıl sonu sergisine katıldılar. Proje ortaklarının çalışmalarını içeren sanal sergiyi sizler için paylaşıyoruz. Bu güzel çalışmaları içiren sanal sergiyi gezmeye ne dersiniz?

Yıl boyunca başarılı çalışmalara imza atan 2/D Sınıfı Öğretmeni Figen ÖZCAN ve öğrencilerini bizler de tebrik ediyor; başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.