2/A SINIFININ DOĞA İLE DOST ETKİNLİĞİ

Okulumuz 2/A Sınıfı öğrencileri 08 Haziran 2021 Salı tarihinde Ekolojik Okullar Yıllık Plan uygulamalarımıza uygun olarak farkındalık oluşturmak amaçlı " Doğa ile Dost" etkinliğini gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimizin amacı 0 karbon salınımına dikkat çekmek amacıyla etkinliği gerçekleştirmiştir. Çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir program olan Ekolojik Okullar proje çalışmasının öğrencilerimizde oluşturduğu güzel yansımalar bizi çok mutlu etti. Öğrencilerimizin gereksinimleri ve bireysel farklılıklarını dikkate alarak onların motor, sosyal ve duygusal, dil ve bilişsel gelişimini destekleyecek, öz bakım becerilerini kazandıracak, sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi duygu ve davranışları içerecek şekilde planlanmış ve etkinlikler başarıyla gerçekleştirilmiştir. Etkinlikler oyun temelli düzenlenerek uygulanmıştır. Etkinlikler sonucunda hayal güçleri, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerileri, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışları geliştirilmesine yönelik hedefler gerçekleştirilmiştir.

Etkinlikler için Şadiye ÇAKIR öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

11-06-202111-06-2021

Yayın: 13.06.2021 - Güncelleme: 13.06.2021 13:09 - Görüntülenme: 141