29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN...

Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek karekterli koruyucular İster.

Bu duygularla Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi  (TBMM) tarafından Cumhuriyet'in ilan edilmesi şerefine, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram her yıl tüm yurtta ve yurt dışı temsilciliklerimizde yapılan çeşitli etkinliklerle büyük bir coşku ile kutlanmaktadır. Bütün yurtta olduğu gibi okulumuzda da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşku ile kutlanmıştır. Sınıflarımız günün şerefine süslenmiş, öğrencilerimize günün analam ve önemi anlatılmıştır.

Öğrencilerimiz okul panosunda bayrakları ile poz verirken yarının büyükleri olarak Cumhuriyete olan bağlılıklarını dile getirmişlerdir. Sınıflarımız tarafından oluşturulan videomuzu sizler için paylaşırken Cumhuriyet Bayramımızı yürekten kutluyoruz.

Yayın: 10.05.2021 - Güncelleme: 22.01.2024 21:20 - Görüntülenme: 272