AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN, SENDE IŞIK OL!

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı edinip bilgili ve donanımlı bireyler olarak yetişmesi bakımından değerli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Biliniyor ki okumak bir toplumu ileriye götüren yegâne temeldir. Öğrenmeyi öğreten, okumayı sevdiren okul olma ilkesiyle yol alan İzmirlioğlu İlkokulu olarak oluşturacağımız kütüphanemiz ile bilgi yolunda bir adım daha atmış olacağız. 15 Aralık- 24 Aralık 2021 tarihleri arasında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizi kampanyamıza davet ediyoruz. Yeni ya da az kullanılmış masal, çocuk kitapları, yıpranmamış kitap setlerini kütüphanemizde yer almak üzere okulumuza ulaştırabilirsiniz. Minik yürekli taze beyinli öğrencilerimiz; bu kitaplardan yeni şeyler öğrensin, bilgi denizinde yollarını bulabilsin ve yeni ufukları sizlerin sayesinde keşfetsin. Katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyoruz.

15-12-2021

Yayın: 15.12.2021 - Güncelleme: 15.12.2021 09:32 - Görüntülenme: 366