ANASINIFI B ŞUBEMİZDEN

Anasınıfı B şubemiz 18 Haziran 2021 Cuma günü öğretmenleri Emine EREN gözetimde Babalar Günü etkinliği hazırladılar. Babalar Günü, Haziran ayının en özel, en anlamlı günüdür. Tüm dünyada aynı gün büyük bir sevgi ile kutlanan özel günlerden biridir. Konu baba olunca duygusal kelimeleri bir araya getirmek, aslında söylenilmek istenen o içe dokunan anlamlı babalar günü sözlerini dillendirmek zor olabiliyor. Böyle durumlarda hediyenin yanındaki güzel bir mesaj yardımcı olabiliyor. Yılda bir kez de olsa onlara sonsuz sevgimizi dillendirmekten çekinmeyelim. Bizi bu günlerimize getiren, kol kanat geren, sevgisi ile sarıp sarmalayan babalarımıza gönülden teşekkür etmek için Anasınıfı B şubemiz sınıfı öğrencilerimiz Babalar Günü Hediyeleri yanında hazırladıkları videoları Babalarına sundular.

Etkinlik için Emine EREN öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Tüm Babaların Babalar Günü Kutlu Olsun.

Yayın: 20.06.2021 - Güncelleme: 20.06.2021 00:20 - Görüntülenme: 207