4/A SINIFIMIZIN ÜLKELERİ TANIYALIM ETKİNLİĞİ

4/A sınıfı öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersinde öğretmenleri Ayşe KAYIKÇI gözetiminde "Küresel Bağlantılar" temasında, Dünya üzerindeki çeşitli ülkeleri tanıtır ve Türkiye'nin komşuları ve diğer Türk Cumhuriyetleri ile olan ilişkilerini kavrar kazanımlarına uygun olarak etkinliğini yürütmüştür. Etkinlik öncesi, Ayşe KAYIKÇI öğrencilere etkinliğin içeriğini, nasıl yapılacağını ve bunun için gerekli malzemeleri açıklamıştır. Etkinlikte öğrencilerin görsel yorumlama ve el becerilerini geliştirmeleri amaçlanmıştır. Etkinlik sürecinde öğrenciler, hem çok keyif almış hem de ortaya böylesi güzel sunumlar çıkarmışlardır.

Öğretmenimiz Ayşe KAYIKÇI ' yı ve öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine iyi çalışmalar dileriz...

Yayın: 14.06.2021 - Güncelleme: 14.06.2021 11:59 - Görüntülenme: 868