2/D SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN "KİTAP KARDEŞLİĞİ" ETKİNLİĞİ

2/D Sınıfı 14 Haziran 2021 Pazartesi günü öğretmenleri Figen ÖZCAN  gözetiminde Türkçe dersinde okudukları kitaplar üzerine bir etkinlik gerçekleştirdiler. 2/D sınıfı kitap arkadaşı olarak kabul ettiği 1/D sınıfına bir ziyaret gerçekleştirdi. 1/D öğrencilerimize yaz tatilinde okumaları için hikâye kitabı hediye ettiler. Bu anlamlı etkinlik için 2/D sınıfı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Kitap insanın hayatında her şeyden çok bir dost bir bilgi dağarcığı ve insana çok şey katan önemli bir alışkanlıktır. Özellikle başarıya giden yolda en önemli etken olan kitap okumak; insanın bilgi birikiminin artmasına ve cehaletinin yok olmasına en büyük etkendir. Kitap okumanın en önemli faydasından birisi de kendini ifade edebilme ve toplum içerisinde daha etkili konuşabilme; bunun yanı sıra ikna edebilme ve konuştuğunu karşıdakine anlatabilme, kitapla yolculuklara çıkabilme ve ayrıca kitap ile gelişebilme imkânı en büyük yoldur. Özellikle kitap okumak eğitim hayatına başladıktan ve okuma yazmayı öğrendikten sonra alışkanlık edinilmesi gereken ve çocuklara bu alışkanlığı kazandırmak için ebeveynlerin de bu konuda çok hassas ve teşvik edici olması oldukça önem taşır. 2/D ve 1/D Öğrencilerimizin daha sonra kitap okuma alışkanlığını daha iyi anlamlandırmaları için öğretmenleri Figen ÖZCAN ve ÖZGÜR ÖZÇAKIR tarafından yönlendirmeler yapılmıştır.

Etkinlikler için Figen ÖZCAN ve ÖZGÜR ÖZÇAKIR öğretmenlerimize ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

16-06-202116-06-2021

Yayın: 16.06.2021 - Güncelleme: 16.06.2021 00:17 - Görüntülenme: 3142