2/B SINIFININ UYUYAN CANLILAR ETKİNLİĞİ

2/B Sınıfı17  Mayıs 2021 Pazartesi günü EBA üzerinden uzaktan eğitimle öğretmenleri Nuray ÖZCAN gözetimde Hayat Bilgisi dersinde "Uyuyan Canlılar" etkinliği gerçekleştirilmiştir.. Öğrencilerimiz "Doğada Hayat" teması ve "Bitki ve hayvanların yaşaması için gerekli olan şartları karşılaştırır." kazanımıyla ilgili olarak öğretmenimizin açıklamaları ve anlatımı ile konuyu öğrendikten sonra Bitkilerin İhtiyaçları üzerine  etkinliğini gerçekleştirmişlerdir. Etkinlikte öğretmenimiz, öğrencilerimizden bitkilerin gelişip büyüyebilmeleri için gerekli olan koşulların öğrenilmesi amacıyla çiçek üzerinde gerekli açıklamaların yazılmasını istemiştir. Öğrenciler hazırladıkları çiçek modeli üzerinde bitkilerin ihtiyaçlarını yazarak konu hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.Öğrenciler hazırladıkları çiçek modelleri ile bitkilerin yaşayabilmeleri için ihtiyaç duydukları şartları öğrenmiş oldular.

Etkinlik için Nuray ÖZCAN öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Yayın: 18.05.2021 - Güncelleme: 18.05.2021 10:07 - Görüntülenme: 298