2/A SINIFININ YÖNLER ETKİNLİĞİ

2/A Sınıfı 11 Haziran 2021 Cuma günü öğretmenleri Şadiye ÇAKIR gözetimde Hayat Bilgisi dersinde "Yönler Şeması" çalışma etkinliği gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz "Doğada Hayat" ünitesinde " Doğadan yararlanarak yönleri bulur." kazanımıyla ilgili olarak öğretmenimizin açıklamaları ve anlatımı ile konuyu öğrendikten sonra Güneş, karınca yuvaları ve yosunları gözlemleme gibi doğal yön bulma yöntemleri üzerinde duruldu.  Öğretmenimizin açıklamaları ve anlatımı ile konuyu öğrendikten sonra yön ve ara yönler için kullanılan kutup yıldızı modeli ile yönler şema haline getirildi. Etkinlikte öğrencilerin görsel yorumlama ve el becerilerini geliştirmek ve öğrencilerin duygu ve düşüncelerini kendi yorumlarını da katarak özgün eserler ortaya çıkarmaları amaçlanmıştır. Etkinlik sürecinde öğrenciler, hem çok keyif almış, hem de güzel bir etkinlik ortaya çıkarmışlardır.

Etkinlik için Şadiye ÇAKIR öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Yayın: 15.06.2021 - Güncelleme: 15.06.2021 00:07 - Görüntülenme: 1964