2/A SINIFIMIZIN MATHEMATIC CAFE PROJE ETKİNLİĞİ

Okulumuz 2/A sınıfı tarafından yürütülmekte olan "Mathematic Cafe" Etwinning projeleri kapsamında öğrencilerimiz "Kafede Sosyal Mesafe" etkinliğini gerçekleştirdi.  Öğrencilerimiz, matematik dersi "uzunlukları ölçme" konusu "standart olmayan farklı uzunluk ölçme birimlerini birlikte kullanarak bir uzunluğu ölçer. Standart uzunluk ölçme birimlerini tanır ve kullanım yerlerini açıklar."kazanımları doğrultusunda sosyal mesafe ölçümlerini gerçekleştirmişlerdir. Öğrenciler etkinlik sonunda standart olmayan ölçü birimlerini de öğrenmiş oldular.

Sosyal mesafe ve hijyenin çok önemli olduğu bu dönemde böyle faydalı bir etkinlik gerçekleştiren 2/A Sınıf Öğretmeni Şadiye ÇAKIR ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Yayın: 17.05.2021 - Güncelleme: 18.01.2023 13:56 - Görüntülenme: 1733