1/D SINIFININ GÖRSEL SANATLAR ETKİNLİĞİ

1/D Sınıfı öğrencileri Görsel Sanatlar dersinde öğretmenleri Özgür ÖZÇAKIR gözetiminde EBA üzerinden uzaktan eğitimde  "ÇEMBERLER" görsel sanat etkinliğini başarı tamamlamışlardır. Öncelikle öğretmenimiz matematik dersinde öğrendikleri geometrik şekiller ile ilgili kısa bir hatırlatmadan sonra  kullanılacak teknik ve malzeme açıklanmış, daha sonra öğrencilerin hayal güçlerine ve zevklerine uygun olarak özgün şekilde çemberler çizerek renklendirmelerini istemiştir. Etkinlikte öğrencilerin görsel yorumlama ve el becerilerini geliştirmek ve öğrencilerin duygu ve düşüncelerini kendi yorumlarını da katarak özgün eserler ortaya çıkarmaları amaçlanırken matematik dersinde öğrenilen konunun pekiştirilmesi sağlanmıştır. Etkinlik sonunda birbirinden güzel eserler ortaya çıkmıştır.

Bu güzel çalışma için Özgür ÖZÇAKIR öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Yayın: 17.05.2021 - Güncelleme: 18.01.2023 13:56 - Görüntülenme: 453